Consentiment Treballa amb nosaltres

FORMULARI: Consentiment per enviar un CURRÍCULUM


INFORMACIÓ PER AL TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

AMB FINALITAT DE CANDIDAT A EMPLEAT


INTERHOSPITALIA 2 AIE és el Responsable del tractament de les dades personals de l’interessat i l’informa que aquestes dades es tractaran de conformitat amb el que estableix el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril (GDPR), i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre (LOPDGDD), per interès legítim del Responsable, i se li facilita la següent informació del tractament:

Finalitats del tractament: fer partícip l’interessat dels processos de selecció de personal, tot efectuant una anàlisi del perfil del sol·licitant amb l’objectiu de seleccionar el millor candidat per al lloc vacant del Responsable.

Legitimació del tractament: consentiment inequívoc mitjançant una clara acció de l’interessat (GDPR, art. 6.1.a).

Registre de currículums: l’informem que aquest és l’únic procediment oficial per acceptar el seu currículum, de manera que no s’acceptaran els currículums rebuts per una altra via.


Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant un termini màxim d’un any, després del qual es procedirà a suprimir les dades tot garantint-li un total respecte a la confidencialitat, tant en el tractament com en la seva posterior destrucció. En aquest sentit, un cop transcorregut aquest termini, i si desitja continuar participant en els processos de selecció del Responsable, si us plau, li preguem que ens torni a enviar el seu currículum.

Actualització de les dades: En cas que es produeixi algun canvi en les seves dades, li preguem que ens ho comuniqui per escrit com més aviat millor, per tal de mantenir les seves dades degudament actualitzades.

Comunicació de les dades: es podran tractar i/o comunicar a les empreses integrants del nostre grup (les adreces dels quals figuren en aquesta mateixa pàgina web), mentre se’n conserva el currículum i per a les finalitats que s’han informat anteriorment.

Drets que té l’Interessat:

- Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
- Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de limitació o oposició al seu tractament.
- Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

Dades de contacte per exercir els seus drets: INTERHOSPITALIA 2 AIE. Cl Esla, 60 - 08223 Terrassa (Barcelona). E-mail: info@interhospitalia.es

Per continuar, ha d’acceptar que ha llegit i que està conforme amb la clàusula anterior.