Interhospitalia es una empresa especialitzada en el rentat i desinfecció dels textils d’Entitats prestadores de serveis assistencials, que inicià la seva activitat l’any 1980. Fou constituida per un grup d’hospitals, seguint la normativa més actual en quant a les exigències higièniques de la llenceria, les bugaderies i els processos de rentat.

Constituida sense ànim de lucre, presta el seu servei sense sacrificar cap concepte que pugui alterar la seva filosofia de funcionament, basada en la garantia d’un lliurament fiable i puntual de la roba neta, desinfectada, sense incrustacions i amb un bon acabat final.

L'objectiu preferencial d'Interhospitalia, és aconseguir que el servei que suministra, es caracteritzi per l'absència de problemes repetitius d'ordre tècnic, de funcionament i d'organització. Per la seva consecució, disposa dels següents medis:
Planta industrial de 3.500m2.
Equip humà altament qualificat.
Maquinària i instalacions d'avançada tecnologia, amb una capacitat instalada de 10.000kg./torn
Doble instal.lació dels equips industrials, per assegurar les capacitats productives i garantitzar la prestació diària del servei.
Laboratori d'investigació sobre programes de rentat i processos productius

L'experiència adquirida després de quasi dues dècades de servei ininterromput i la confiança dels nostres clients (3.500 llits), són la nostra millor garantia. Aquesta, ens anima a seguir preparant-nos, per continuar avançant en l'eficàcia del servei, la conservació de la llenceria i el respecte pel medi ambient.


Politica calidad
interhospitalia
interhospitalia
interhospitalia
interhospitalia
interhospitalia
interhospitalia
certificado ISO Interhospitalia
Politica de calidad | Info legal | Esla, 60 - Poligono Industrial Santa Margarita - 08223 TERRASSA - BCN - Tel. 93 785 43 62
Fax: 93 731 06 23 - info@interhospitalia.es