Lavado
y desinfección
de téxtiles
Interhospitalia es una empresa especialitzada en el rentat i desinfecció dels textils d’Entitats prestadores de serveis assistencials, que inicià la seva activitat l’any 1980. Fou constituida per un grup d’hospitals, seguint la normativa més actual en quant a les exigències higièniques de la llenceria, les bugaderies i els processos de rentat.

Constituida sense ànim de lucre, presta el seu servei sense sacrificar cap concepte que pugui alterar la seva filosofia de funcionament, basada en la garantia d’un lliurament fiable i puntual de la roba neta, i desinfectada.
   
Planta esterilizadora
Interhospitalia amb la posada en marxa d'aquesta central d'esterilització, completa el cercle sobre el tractament extern dels tèxtils d'entitats prestadores de serveis assistencials.

Mitjançant el nostre sistema certificat d'assegurament de la qualitat (UNE-EN_ISO-9001:2000), els procesos productius, realitzats per la nostra plantilla de personal amb formació especialitzada, s'ocupen de manera fiable d'aconseguir el màxim nivell de qualitat, tot dins de les infraestructures més modernes.

El nostre parc mòbil és part del sistema logístic adaptat a les necessitats del producte.

Politica calidad
interhospitalia
interhospitalia
interhospitalia
interhospitalia
interhospitalia
interhospitalia
certificado ISO Interhospitalia
Politica de calidad | Info legal | Esla, 60 - Poligono Industrial Santa Margarita - 08223 TERRASSA - BCN - Tel. 93 785 43 62
Fax: 93 731 06 23 - info@interhospitalia.es